Kommentarer til Studieportalen.dk

Køb af opgaver

07. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Ærlig talt! Jeg finder det helt uacceptabelt, at Studieportalen, der jo fordømmer handel med opgaver, indrykker en annonce på forsiden, der netop reklamerer for det!!
V.h.
Erik Morsing.

Brugbart svar (2)

Svar #1
07. maj 2007 af Esbenps

Reklamerer for det? Det synes jeg ikke, de gør. Deres kommentar går på, at forklare folk, at den form for handel med lektier altså IKKE er en del af studieportalens daglige aktivitet.

Selve tråden med Janne3 blev desuden lukket hurtigt med en kommentar om, at det er mod studieportalens politik.

Brugbart svar (2)

Svar #2
07. maj 2007 af allan_sim

#0.
Du kan finde en forklaring her - ikke at det nødvendigvis mindsker din harme:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=281236

Brugbart svar (2)

Svar #3
07. maj 2007 af allan_sim

#1.
Jeg tror, at Erik hentyder til de annoncer, som Googles annonceringsprogram placerer på siden - der dukker Studienet op nogle gange.

Brugbart svar (2)

Svar #4
07. maj 2007 af Esbenps

#3
Ah ok, det giver bedre mening. Jo, det kunne måske være lidt upassende, at den lige dukker op. Ved dog ikke, om det er muligt at fjerne, da det er Google, som vælger annoncerne...

Brugbart svar (2)

Svar #5
07. maj 2007 af mathon

...VRØVLET - at det er helt almindeligt, at man handler opgaver på SP - VAR ude og ville MULIGVIS være vokset til en grundløs men svært tæmmelig mediestorm, som det ville have været umådelig vanskeligt at dementere, hvis forsøget ikke var blevet gjort promte og handlingsresolut med en nøje præcisering af SP's etik på dette område.

Jeg er HELT uenig med #0.

Brugbart svar (2)

Svar #6
07. maj 2007 af gahle (Slettet)

Jeg går ud fra du hentyder til reklamen for studienet. Såvidt jeg ved er køb af opgave på studienet ment som inspiration ligesom studieportalen selv. De har såvidt jeg ved samme politik i forhold opgavehandel. Derfor skulle det da ikke være noget problem.

Brugbart svar (2)

Svar #7
07. maj 2007 af MHE (Slettet)

#6

Jeg tror nu på, at hvis man betaler penge for at få en opgave hos Studienet, så er det for at bruge en stor del af det i ens egen opgave - det er den erfaring, jeg fik fra dem, der brugte det, mens jeg gik i gymnasiet. Det kan have ændret sig, naturligvis.

Uanset hvad, så synes jeg ikke, der bør reklameres for Studienet her på siden, det er latterligt, man skal betale for adgang til inspiration. Jeg bruger denne side, fordi al hjælp er gratis - som det naturligvis bør være.

Brugbart svar (2)

Svar #8
07. maj 2007 af gahle (Slettet)

Det er muligt, at det er, hvad brugerne gør. Men det sker da også her. Studienet er jo ment som inspiration ligesom studieportalen også er. Men ja vil også mene, at studienet er latterligt... man ved sjældent om opgaven er god, før man betaler for den.

Brugbart svar (2)

Svar #9
08. maj 2007 af Dunnar (Slettet)

Jeg har hele tiden fundet det morsomt, at studienet.dk reklamerer her. Jeg ville gerne se en statistik over hvor mange, der forlader studieportalens hjælpsomme brugere, der hjælper med hele processen, til fordel for at betale for et færdigt produkt.

Skriv et svar til: Køb af opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.