Matematik
differentialregning
08. maj 2007 af
rix-iversen (Slettet)
f(x) = 36000/(x^2 +20x) ,x>0
f'(x) = (-72 000 (x+10))/(x^2(x+20)^2)
Jeg skal gøre rede for at funktionen er aftagende.
Kan jeg gøre det ved at sige at 72000 er en negativ værdi?
Jakob
f'(x) = (-72 000 (x+10))/(x^2(x+20)^2)
Jeg skal gøre rede for at funktionen er aftagende.
Kan jeg gøre det ved at sige at 72000 er en negativ værdi?
Jakob
Svar #2
08. maj 2007 af rix-iversen (Slettet)
Det er ligemeget...
Forklarede det bare med at nævneren blev mindre...
Forklarede det bare med at nævneren blev mindre...
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
