Matematik

hej

09. maj 2007 af baloon (Slettet)
hej, hvis man nu har længden af vektor a som er 2, og længden af vektor b som er 3, og vinklen mellem vektor a og b til at være 60 grader, hvordan kan man så finde skalarproduktet af vektor a og b? eller hvordan kan man finde koordinaterne til vektor a og b?

på forhånd tak

Svar #1
09. maj 2007 af baloon (Slettet)

hov emnet skulle have heddet vektor

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2007 af iB (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Skalarprodukt

Se på den første ligning, og ignorer al det i midten. (Dvs det som står foran det første =, og det som står efter det sidste)

Hjalp det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2007 af iB (Slettet)

PS: Ikke lad dig forvirre af, at man i linket bruger rumlige koordinater. Resultatet gælder også i planet.

Svar #4
09. maj 2007 af baloon (Slettet)

hmm, kan virkelige ikke se, hvordan man kan få koordinaterne ud fra |a|=2 |b|=3 og vinklen mellem disse vektorer er 60 grader...


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2007 af iB (Slettet)

Man finder ikke koordinaterne, nej, men man finder skalarproduktet.

Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.