Matematik
pytagoras
13. maj 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
når jeg skal kontroller om resulatet er rigtig skal man have lige mange på begge sider
1,302 + b2 = 3,502
1,69 + b2 = 12,25
b2 =12,25 – 1,69=10,56
b v10,56=3,24 m
men jeg får det ikke den samme resulatat
vil i kigge på hvorfor jeg får en anden tal
når jeg skal kontroller om resulatet er rigtig skal man have lige mange på begge sider
1,302 + b2 = 3,502
1,69 + b2 = 12,25
b2 =12,25 – 1,69=10,56
b v10,56=3,24 m
men jeg får det ikke den samme resulatat
vil i kigge på hvorfor jeg får en anden tal
Svar #1
13. maj 2007 af holretz (Slettet)
Du skal passe på ikke at runde af, for så fører du afrundingsfejlen videre i beregningerne..
Svar #2
13. maj 2007 af kurdish20 (Slettet)
er det sådan
1,69+3,24=4,93
det passer jo ik med c 3,502
1,69+3,24=4,93
det passer jo ik med c 3,502
Skriv et svar til: pytagoras
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
