Matematik
kvadratrod med brøk
14. maj 2007 af
miga98 (Slettet)
hej
håber der er nogen der kan hjælpe her ,min hjerne er stået helt af her i elvte time
hvordan gør man helt præsist på lommeregner ti-56
for at finde resultatet på
a = 8-2 Kvadratrod 20
-- =
7
vh miga
håber der er nogen der kan hjælpe her ,min hjerne er stået helt af her i elvte time
hvordan gør man helt præsist på lommeregner ti-56
for at finde resultatet på
a = 8-2 Kvadratrod 20
-- =
7
vh miga
Svar #2
14. maj 2007 af miga98 (Slettet)
håber I forstår dette bedre : hvordan løser man en opgave hvor der er et tal foran kvardratroden som er et brøktal
Svar #3
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
5. rod af 74 kan også skrives som:
74^(1/5)
En generel regel er derfor:
n-sqrt(a) ==> a^(1/n)
74^(1/5)
En generel regel er derfor:
n-sqrt(a) ==> a^(1/n)
Svar #6
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)
#5.
Grrr..
\sqrt[n]{x} = x^{1\over n}
Hvis det ikke virker må jeg hellere lade vær. Jeg vil nødig ødelægge din tråd.
Grrr..
\sqrt[n]{x} = x^{1\over n}
Hvis det ikke virker må jeg hellere lade vær. Jeg vil nødig ødelægge din tråd.
Skriv et svar til: kvadratrod med brøk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
