Matematik
trekants beregning
14. maj 2007 af
KME89 (Slettet)
Hej nogen der vil se på min opgave??
I en ligebenet trekant ABC er AC og BC de lige lange sidder, og siden AB er 2 enheder længere end BC.¨
a) bestema, således at vinkel C=90 grader.
men hvordan kan en vinkel være ret i en ligebenet trekant??
I en ligebenet trekant ABC er AC og BC de lige lange sidder, og siden AB er 2 enheder længere end BC.¨
a) bestema, således at vinkel C=90 grader.
men hvordan kan en vinkel være ret i en ligebenet trekant??
Svar #1
14. maj 2007 af peter lind
Du har en retvinklet trekant, hvor kateterne er lige lange, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Hvis du kalder kateternes længde a har du
a^2 + a^2 =(a+2)^2
a^2 + a^2 =(a+2)^2
Skriv et svar til: trekants beregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
