Matematik
eksponentielle
17. maj 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
har snart mundtlige eksam
hvis jeg nu træk eksponentielle funktion
vil jeg lige spørge
y=5*0,75^x
fx jeg vil finde hvor mange år det tog for at få 2,81
altså finde x
det gør men ved at sætte
2,81=5*0,75^x
2,81/5=0,75^x
0,562=0,75
log(0,562)/log(0,75)
det er sådan man gør ik
me tænkte er det godt jeg fortælller en histroe til de tal
kunne det måske være noget med at jeg lagde 5 kr ind i banken og og renten bliver 0,75 eller er det en dum løsning til den
har snart mundtlige eksam
hvis jeg nu træk eksponentielle funktion
vil jeg lige spørge
y=5*0,75^x
fx jeg vil finde hvor mange år det tog for at få 2,81
altså finde x
det gør men ved at sætte
2,81=5*0,75^x
2,81/5=0,75^x
0,562=0,75
log(0,562)/log(0,75)
det er sådan man gør ik
me tænkte er det godt jeg fortælller en histroe til de tal
kunne det måske være noget med at jeg lagde 5 kr ind i banken og og renten bliver 0,75 eller er det en dum løsning til den
Skriv et svar til: eksponentielle
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
