Matematik
Harmoniske svingninger
20. maj 2007 af
Ahenning (Slettet)
Jeg har fået til opgave at beskrive betydningen af konstanterne A, b, f og ?.
Vi snakker harmoniske svingninger..?!
nogen der lige kan hjælpe emd det..?
Vi snakker harmoniske svingninger..?!
nogen der lige kan hjælpe emd det..?
Svar #1
21. maj 2007 af mathon
x = A*cos(w*t+b)
A: er amplituden - det maksimale udsving fra ligevægtsstillingen
w: er vinkelhastigheden - også kaldt den cykliske frekvens - w = 2pi/T = 2pi*f, hvor T er svingningstiden i sek. og f er frekvensen i Hz=s^-1.
b er placeringen til tiden t=0
xo=A*cos(b)
husk regnemaskinens vinkelmål skal være radianer!!!
Skriv et svar til: Harmoniske svingninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
