Matematik

cos

21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej


hvis jeg har mellem A og B 17 cm


og vikel A er 38 grader skal jeg så bruge cosinus

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2007 af CenTrixX (Slettet)

hvad er opgaven, sådan helt præcist?

Svar #2
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

det er ik opg jeg skal bruge den til min mundtlige eksam

jeg skal vise tan sin og tan


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2007 af CenTrixX (Slettet)

jeg forsår ikke dit spørgsmål da der mangler en længde eller en vinkel.

Svar #4
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

desværre kanjeg ik vise dig trekanten får jeg har den på min papir


altså det er en retvinklede trekant hvor jeg har

12 på c og 30 grader på vinkel A
'

håber du forstår den nu

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. maj 2007 af badooo (Slettet)

Dvs. at du har en trekant hvor:
c = 12
C = 90 grader
A = 30 grader

Det er da en anden trekant end den du beskriver i #0.

Svar #6
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

ups jeg mener 38 grader

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

#4.
c = 12
A = 30°
C = 90°

Benyt

sinA = a/c <=> a = c*sinA

til at finde længden a. Benyt herefter

tanA = a/b <=> b = tanA/b

til at finde længden b. Benyt herefter

sinB = b/c <=> B = sin^(-1)(b/c)

til at finde vinkel B.

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

#7.
Hov.
tanA = a/b <=> b = a/tanA*

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. maj 2007 af The Master (Slettet)

cos 8 = cos 9

Brugbart svar (0)

Svar #10
21. maj 2007 af The Master (Slettet)

Du er har tabt

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. maj 2007 af The Master (Slettet)

Du har tabt

Svar #12
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

hvordan fik du 8 får jeg får den til 6 altså a

Skriv et svar til: cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.