Matematik

tan

21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej



b 19

vinkel A 42 grader


c= 90 grder


tan(42)a/19

tan(42 *19= 17,10

Svar #1
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

er det sådan man gør

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. maj 2007 af Julz (Slettet)

Hvis du skal finde siden a, så vil jeg nok vælge at bruge:

Cos(A)=b/c

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2007 af Julz (Slettet)

hov undskyld.. læste forkert.. troede lige du havde lille c

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. maj 2007 af Julz (Slettet)

Hvad er det helt nøjagtigt at du skal finde, for det har du ikke skrevet ?

Svar #5
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

tan A = a/b


a
tan(42) = ----
19


tan(42)*19= 17,11


skal finde a

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. maj 2007 af mathon


tan(42°)*19= 17,11

JA!!!

Svar #7
21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

ok m,ange tak for jeres hjælp

Skriv et svar til: tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.