Matematik
Cosinusrelation, bevis
25. maj 2007 af
KayDP (Slettet)
Når man beviser cosinusrelationen, får vi at vide at ved første punkt skal vi bruge Pythagoras' sætning a^2+b^2=c^2.
Men i bogen skriver den h^2=c^2-(b-x)^2.
Hvorfor skal man substantere (b-x)^2 fra c^2, burde man ikke lægge de to sammen? , det samme gælder ved h^2=a^2-x^2.
Men i bogen skriver den h^2=c^2-(b-x)^2.
Hvorfor skal man substantere (b-x)^2 fra c^2, burde man ikke lægge de to sammen? , det samme gælder ved h^2=a^2-x^2.
Svar #2
25. maj 2007 af KayDP (Slettet)
hmm, den havde jeg ikke set... tusind tak... :) nu forstår jeg det bedre...
Skriv et svar til: Cosinusrelation, bevis
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
