Matematik

potensielle

28. maj 2007 af thelife (Slettet)
hej


vil lige spøge

fortæller endelige b hvor grafen skærer y aksen i en almindelige koordinat system og på en dobbellogaritme papir

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2007 af mathon


spørg lidt bedre

Svar #2
28. maj 2007 af thelife (Slettet)

altså


når jeg skal lave grafen for potensielle funktion som er

y=b*x^a

skærer b y aksen eller gør den ikke


for jeg kan se på min aftagende graf den ikke gør men på min voksende gør som rammer på 0

og i min dobbellogaritme kan jeg se at b rammer y aksen

derfor spørger jeg om i potensielle om b skærer y aksen på en graf

håber du forstår nu hvad jeg prøver at fortælle

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

b er lig med værdien for funktiones skæring med y-aksen på en dobbellogaritmisk graf, ja.

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

y = b * x^a

log(y) = log(b * x^a)

log(y) = log(b) + a*log(x)

log(y) = a*log(x) + b

(y = ax + b)

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

log(y) = a*log(x) + b

skal rettes til

log(y) = a*log(x) + log(b)

Svar #6
28. maj 2007 af thelife (Slettet)

men en almindelig koordinatsystem gør ik vel

Svar #7
28. maj 2007 af thelife (Slettet)

jeg forstår ikke hvad denne formel skal bruges

er det til dobbellogarritme

Skriv et svar til: potensielle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.