Matematik
Andengradsligning
30. maj 2007 af
Filip0609 (Slettet)
Jeg er næsten færdig med min opgave til i morgen, men mangler kun denne opgave. Den driller. Er der nogle der kan forklare hvad man skal gøre
Bestem c så ligningen x^2+4x+c=0 netop har en løsning
Bestem c så ligningen x^2+4x+c=0 netop har en løsning
Svar #2
30. maj 2007 af Filip0609 (Slettet)
Er den ikke:
b^2-4ac = 0 ->
4^2-4*1*c = 0 ->
16-4c = 0 ->
4c = 16 ->
c = 4
b^2-4ac = 0 ->
4^2-4*1*c = 0 ->
16-4c = 0 ->
4c = 16 ->
c = 4
Svar #4
30. maj 2007 af Filip0609 (Slettet)
Så har jeg forstået det. Tak for hint. Det var lige det jeg skulle bruge for at tænke :D
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
