Musik

Skriftlig eksamen, hvad synes I?

31. maj 2007 af Ninepigen (Slettet)
Så er det overstået...
Jeg havde opgave 3:pop/rock, men synes godt nok ikke den var sååå god igen.. I hvert fald irriterende med et nummer, jeg kendte i forvejen. - og den der tone til sidst var da bare mærkelig ???
Endvidere mærkeligt, at der ikke var nogle skalafremmede akkorder..

Brugbart svar (2)

Svar #1
31. maj 2007 af Frede.. (Slettet)

Det var en lorte opgave... b'et for H'et var ikke så slemt synes jeg, men manglede i den grad et ordentligt C-stykke... Og så generede den D11'er osse synes jeg...

Brugbart svar (2)

Svar #2
01. juni 2007 af aetas (Slettet)

Hvis du vil have en vudering af opgaven så send upload den her, eller send den til mig, så skal jeg give konstruktiv kritik og en forventelig karakter.

Brugbart svar (2)

Svar #3
03. juni 2007 af Plafintarr (Slettet)

Jeg overvejede jazz opgaven men tog også opg 3. Hvordan kan man uploade musikarrangementer? Vores hold bruger et program der hedder Score Perfect som gemmer arrangementerne i .SON filer.

Brugbart svar (2)

Svar #4
04. juni 2007 af mariehansen87 (Slettet)

Jeg lavede koral opgaven..
#2 Kan du også rette koraler?
:)

Brugbart svar (2)

Svar #5
04. juni 2007 af Mathilde1988 (Slettet)

Jeg havde desværre store problemer med min opgave.. Vi havde alle fået at vide at vi skulle lave 3'eren (Sømand af verden).. Normalt har jeg ikke problemer med at disponere så det passer med tiden eller noget, men denne gang gik det desværre ikke så godt som det ellers plejer :/ nåede heldigvis at blive færdig, men er langt fra tilfreds :( Super ærgerligt at det lige sker til eksamen..

Brugbart svar (2)

Svar #6
04. juni 2007 af mariehansen87 (Slettet)

Øv, hvor ærgeligt! - Så er det sikkert gået rigtig fint i andre fag :)

Brugbart svar (2)

Svar #7
04. juni 2007 af siimba (Slettet)

Må man spørge hvordan musik skriftlig foregår?
Jeg har ikke musik selv, men er blot nysgerrig :)

Brugbart svar (2)

Svar #8
04. juni 2007 af mariehansen87 (Slettet)

Man skal løse en opgave, og der er forskelllige muligheder. Den opgave som afspejler forskllige genre f.eks.pop/rock, Koral mm..- Ligesom i dansk. Så skal man komponere noget indenfor den valgte genre, og der er så en masse regler for hvad man må gøre, hvilke ting der er "ulovlige"... Hmm.. Ja, man skrive noder.. haha.. Man har 5 timer til at løse en opgaven..

Brugbart svar (2)

Svar #9
04. juni 2007 af siimba (Slettet)

Så man skal vælge et emne og så skal man skrive noget musik? - det lyder sgu da svært (men jeg er så heller ikke på nogen måde musisk :))

Brugbart svar (2)

Svar #10
04. juni 2007 af mariehansen87 (Slettet)

Jeg er blevet undervist i koral harmonisering, og der er simpelthen så mange regler, man skal overholde. På mange måde minder det egentlig om matematik..- Hvis man ved hvilken regel, som hører til problemet, man er stødt på, så er det let at slå op og løse.. :) hi hi..

Svar #11
05. juni 2007 af Ninepigen (Slettet)

Ja, tiden var også et problem for mig... Til terminsprøven havde jeg den, de havde til eksamen sidste sommer "New Kid in Town", som var væsentlig bedre ... Men håber på et 8-tal :)

Skriv et svar til: Skriftlig eksamen, hvad synes I?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.