Matematik
Haster
05. juni 2007 af
Asmae (Slettet)
Der er fem trekantstilfælde, den sidste af er der hvor der er en vinkel, en hosliggende og en modstående side. Jeg har læst af den kan give to løsninger, men hvordan beregner man så den anden løsning? Det var noget med at jeg skal trække 180 fra, men gælder det når jeg har en hvad som helst trekant...eller skal sinus være noget bestemt?
Svar #1
05. juni 2007 af mathon
ligger i sin(V) = sin(180°-V) (supplemnetvinkler har samme sinus)
Beregn B, C og c i de trekanter, hvori
A = 34,6°; a = 5,7; b = 7,3
Svar #3
05. juni 2007 af Asmae (Slettet)
Jeg har beregnet den opgave du skrev:
Der er to løsninger Den ene kalder jeg vinkel B1 og den anden vinkel B2
B1= 46,7 grader
B2= 133,34 grader
tilsvarende med vinkel C er der to løsninger:
C1= 98,7 grader
C2= 12 grader
og side c er der også to løsninger til:
c1= 7,74199
c2= 1,629
Håber det er rigtigt :)
Der er to løsninger Den ene kalder jeg vinkel B1 og den anden vinkel B2
B1= 46,7 grader
B2= 133,34 grader
tilsvarende med vinkel C er der to løsninger:
C1= 98,7 grader
C2= 12 grader
og side c er der også to løsninger til:
c1= 7,74199
c2= 1,629
Håber det er rigtigt :)
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
