Generelt

Familie. Eksamen??

10. juni 2007 af toxic_waste (Slettet)
for en uge siden fandt jeg ud af at min lærer og jeg er beslægtede. Min farmor og min lærer deler samme efternavn og jeg har fundet ud af der kun er en slægt i danmark med det efternavn... Men på det tidspunkt var det ikke noget jeg tænkte videre over.

Men nu skal jeg til eksamen i oldtidskundskab på tirsdag og kom i tanke om det igen og tænkte og jeg overhovedet må have hende til eksamen,

Er der nogle der ved om jeg må have min lærer til eksamen? eller om jeg skal til at have en anden... Jeg ved at man ikke må have sin lærer, hvis man er i samme familie med samme efternavn, så er lidt i tvivl om det samme gælder her...

På forhånd tak for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2007 af Peden (Slettet)

Om i har samme efternavn spiller ikke nogen rolle, og jeg tvivler på at det gør en forskel hvis du skal helt ud i tredje led for at finde en sammenhæng.

Tag det roligt og gå til eksamen istedet.

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2007 af Guruen (Slettet)

er du sikker på man ikke må det?
Jeg tror bare det er meningen at censor skal være ukendt - VED det som sagt ikke, men lærer skal jo alligevel sætte alle sejl ind for at hjælpe dig til eksamen overfor censor.. så kan ikke se hvorfor det sku være et problem..
ligeledes har det jo ikke påvirket dig gennem året at i var i familie, eftersom I ikke har vidst det - og kunne ikke forestille mig det var et problem så, heller ikke hvis det så er (som det lyder) lidt langt ude i slægten..

Svar #3
10. juni 2007 af toxic_waste (Slettet)

Jeg ville heller ikke selv mene at det er et problem, men man ved jo aldrig...

Tak for hjælpen,

Skriv et svar til: Familie. Eksamen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.