Matematik
Tough one
11. juni 2007 af
Hax0r (Slettet)
Hej, nu har jeg brudt min hjerne med denne her opgave i evigheder, så håber lidt på at i kan hjælpe mig. Her kommer den så:
a) Find et tal som ganget med sig selv 3 gange giver 210!
Resultatet af denne skal gerne give 5.94!
b) Find et tal some gange med sig selv tre gange giver -900!
Resultatet af denne skal gerne give -9.65!
c) En terning har et rumfang på 130kubik cm!
Resultatet af denne skal gerne give 5.07cm!
Problemet ligger i udregningen, hvordan vil i regne den? vil sætte stor pris på udregning?
a) Find et tal som ganget med sig selv 3 gange giver 210!
Resultatet af denne skal gerne give 5.94!
b) Find et tal some gange med sig selv tre gange giver -900!
Resultatet af denne skal gerne give -9.65!
c) En terning har et rumfang på 130kubik cm!
Resultatet af denne skal gerne give 5.07cm!
Problemet ligger i udregningen, hvordan vil i regne den? vil sætte stor pris på udregning?
Svar #1
11. juni 2007 af Pitzner* (Slettet)
a) 210^(1/3)
b)(-900)^(1/3)
c) Ved ikke helt hvor du vil hen med denne opgave, men ser ud som om du mener at alle sider skal være lige lange, i så fald: 130^(1/3)
b)(-900)^(1/3)
c) Ved ikke helt hvor du vil hen med denne opgave, men ser ud som om du mener at alle sider skal være lige lange, i så fald: 130^(1/3)
Svar #2
11. juni 2007 af Stenalt (Slettet)
a) 3rod(210) = 5,94
b) 3rod (-900) = -9,65
c) 3rod (130) = 5,07
b) 3rod (-900) = -9,65
c) 3rod (130) = 5,07
Skriv et svar til: Tough one
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
