Andre fag
Astronomi - baneradius
12. juni 2007 af
Fabianbm (Slettet)
Hej.
Som overskriften siger skal jeg finde baneradius for en stjerne.
Jeg ved at
Mstjerne = Msol
Vradial = 56,1m/s
planetens baneradius = 0,051AE
T (periode) = 4,23døgn.
Som overskriften siger skal jeg finde baneradius for en stjerne.
Jeg ved at
Mstjerne = Msol
Vradial = 56,1m/s
planetens baneradius = 0,051AE
T (periode) = 4,23døgn.
Skriv et svar til: Astronomi - baneradius
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
