Samfundsfag

At trække økonomi til eksamen

12. juni 2007 af MariaTheresa (Slettet)
Hej derude,

Jeg skal til samf eksamen på torsdag, of krydser virkelig fingre for at jeg ikke kommer op i økonomi. Men men.. Hvis uheldet skulle være ude, hvordan kan jeg så forvente at spørgsmålet kommer til at lyde? Og hvad er det så man trækker - kan det godt være en artikel, eller er det noget statistik, en figur ell. lign? Hvis nogen kan give et eksempel på et eksamensspørgsmål, ville jeg blive meget glad! :)

På forhånd tak,

MariaTheresa

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2007 af irene (Slettet)

jeg skal også op på fredag.. håber heller ikke på økonomi.. men hvis det bliver, kan det sagtens være en artikel, figur osv.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2007 af Tanjapj (Slettet)

Hej:) Jeg kom ikke op i økonomi, men havde forberedt mig på det... Det de fx. kan spørge om er at du skal sammenligne to landes økonomi. (Kinas økonomi VS Danmarks økonomi er næsten obligatorisk) og så vil du højst sandsynligt få nogle kurver der viser høj- og lavkonjunktur.... Du skal i hvertfald bare have styr på i hvertfald oliekrisen i 1973 og børskrak i 1929, samt 1. og 2. verdensøkonomi - idet dette påvirkede især den danske økonomi gevaldigt! og så have styr på de fx. økonomi "genre" Håber du kunne bruge det! HEld og lykke mange gange

Skriv et svar til: At trække økonomi til eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.