Matematik

Skalarprodukt

14. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)
To vektorer er parallelle når cos0=a*b/ab, så ab = a*b. Gælder det kun for vektorer i planet eller også i rummet?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2007 af Riemann

Jeg kan ikke forstå din notation.

Men hvis du prøver at skrive, at to vektorers skalarprodukt er produktetet af deres størrelser og vinklen mellem dem, så gælder det både i 2 og 3 dimensioner.

Svar #2
14. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Længde a gange længde b = a prik b.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2007 af ibibib (Slettet)

Når |a|*|b|=a·b er a og b parallelle. Det gælder både planen og rummet.

Svar #4
14. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Så er de to vektorer parallelle, ikke kun "skæve"

Svar #5
14. juni 2007 af stræber-pigen (Slettet)

ik?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. juni 2007 af ibibib (Slettet)

Det står præcist i #3. Hvad mener du?

Skriv et svar til: Skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.