Matematik
Integralregning
15. juni 2007 af
Frede'rikke (Slettet)
Hejsa. Jeg sidder og læser til eksamen, men er der nogle som kan hjælpe mig lidt :$ ?
Spørgsmål: 'Gør rede for definitionen af begrebet stamfunktion. Vis at arealfunktionen, der er bestemt ved arealet mellem x aksen og grafen for f(x)=x^2 med udgangspunkt i x=0, er en stamfuntion til f(x)=x^2 ?
Håber nogle kan hjælpe :)
Spørgsmål: 'Gør rede for definitionen af begrebet stamfunktion. Vis at arealfunktionen, der er bestemt ved arealet mellem x aksen og grafen for f(x)=x^2 med udgangspunkt i x=0, er en stamfuntion til f(x)=x^2 ?
Håber nogle kan hjælpe :)
Svar #3
15. juni 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du må jo fortælle, hvilken del af det, du har problemer med.
Du må jo fortælle, hvilken del af det, du har problemer med.
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
