Debat

Forældre og teenager ..

16. juni 2007 af Seerap (Slettet)
HEJ!
Jeg har en opg for, om hvilke problemer, skænderier osv. der er/kan være imellem forældre og teenager.. Jeg har 3 spg. jeg ville stille jer, for at se jeres synspuknt om forældre og teenager, som jeg kan bruge til min opg. Det ville være super dejligt hvis I kunne komme med jeres argumenter og begrundelser om dem, de er ikke svære =)
På forhånd tak.

1. Hvilke problemer er der ofte hos teenager og forældre?

2. Hvorfor er forældre og teenager altid uenige?

3. Din egen mening om hvilke regler forældre bør lave.

:)

Svar #1
16. juni 2007 af Seerap (Slettet)

Er der virkelig ikk' nogle der kan hjælpe ? :(
Come on friiends ! ..

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2007 af elgen (Slettet)

1. alt mellem himmel og jord. Teenagere er nogle forbandede sataner - der altid er uenige med deres forældre, lige meget hvad forældrene siger.

2. Se ovenfor - det skal du bare være. Sådan er teenagere. Man vil lave oprør, vise man har sin egen mening, og derfor skal man nødigt være enig med sine forældre, hvilket så fører til, at man blive uenige, og dermed kan komme op at skændes.

3. Ingen rygning. Druk fra en bestemt alder - først efter konfirmationen - nok først 8. - 9. klasse tidligst. Sætte grænser ved udfordrende tøj, eller hvis teenageren går for højt op i mærker. Tøjet skal passe til teenagerens alder.
Og så skal forældrene sørge for at teenageren har pligter i hjemmet, så alle hjælpes ad og ikke tager noget for givet. En maddag en gang om ugen er passende - hjælp til rengøring af huset er også passende, alle hjælper jo med at svine det til...

Skriv et svar til: Forældre og teenager ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.