Matematik

stamfunktions bevis

18. juni 2007 af emil16 (Slettet)
Er der nogen som kan hjælpe mig med at bevise at

H= (1/a)*F(ax+b)

er stamfunktionen til

h= f(ax+b)



Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2007 af Riemann

Prøv at differentier H...

brug at ( F(g(x)) )' = F'(g(x))*g'(x)

hvor g(x)=ax+b

Svar #2
18. juni 2007 af emil16 (Slettet)

Super, tak for det!

Skriv et svar til: stamfunktions bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.