Matematik
Eksponentialfunktion!
19. juni 2007 af
anne89anne (Slettet)
Jeg har knoklet med at finde differentialkvotienten til denne, men i alle mine bøger er eksponentialfunktionen kun nævnt som a^x - hedder den b*a^x?
Svar #1
19. juni 2007 af peter lind
Jeg kan godt forstå at din bog kun nævner differentialkvotienten for a^x. Ganger du funktionen med b, skal du bare også gange differentialkvotienten med b.
Svar #2
19. juni 2007 af anne89anne (Slettet)
#1 En meget langsom sproglig her, men beklager du har tabt mig :) Hvad skal jeg si'r du?
Svar #3
19. juni 2007 af ibibib (Slettet)
En eksponentialfunktion har forskriften f(x)=a^x og dens differentialkvotient er f'(x)=ln(a)·a^x.
En eksponentiel udvikling har forskriften f(x)=b·a^x og dens differentialkvotient er f'(x)=b·ln(a)·a^x.
En eksponentiel udvikling har forskriften f(x)=b·a^x og dens differentialkvotient er f'(x)=b·ln(a)·a^x.
Skriv et svar til: Eksponentialfunktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
