Andre fag
Den nye skala, hvordan regner man snittet?
21. juni 2007 af
>nina< (Slettet)
Hej allesammen...
Nu sidder jeg og er igang med eksamen, og kunne godt tænke mig at kunne regne mit snit ud...
Har fået flere forskellige måder afvide...
Lad os sige at mine karakterer ser således ud:
Dansk a, 4
SSO b, 7
Matematik c, 10
Idræt b, 7
Hvad ville mit snit være? for kan ikk finde ud af det, når a niveau gælder for 2, b for 1,5 og c for 1...
HJÆLP MIG :-D
Nu sidder jeg og er igang med eksamen, og kunne godt tænke mig at kunne regne mit snit ud...
Har fået flere forskellige måder afvide...
Lad os sige at mine karakterer ser således ud:
Dansk a, 4
SSO b, 7
Matematik c, 10
Idræt b, 7
Hvad ville mit snit være? for kan ikk finde ud af det, når a niveau gælder for 2, b for 1,5 og c for 1...
HJÆLP MIG :-D
Svar #1
21. juni 2007 af hg5e17ah (Slettet)
A-niveau gælder for 2 fordi du både har skriftlig og mundtlig, som begge tæller 1 - pånær historie der derfor tæller 2. SSO tæller også for 2.
Her får du så (4 + 2X7 + 10 + 1,5X7) / (1 + 2 + 1 + 1,5) = 38,5 / 5,5 = 7
Er ikke helt sikker på om idræt rent faktisk vægtes 1,5, men jeg tror det. I fag som tysk og fransk på b-niveau, hvor der er både mundtlig og skriftlig karakter tæller de 0,75 hver, altså 1,5 samlet.
Her får du så (4 + 2X7 + 10 + 1,5X7) / (1 + 2 + 1 + 1,5) = 38,5 / 5,5 = 7
Er ikke helt sikker på om idræt rent faktisk vægtes 1,5, men jeg tror det. I fag som tysk og fransk på b-niveau, hvor der er både mundtlig og skriftlig karakter tæller de 0,75 hver, altså 1,5 samlet.
Svar #2
21. juni 2007 af >nina< (Slettet)
Tusind tak for dit svar :-) vil prøve at finde ud af det så :-)
Og Idræt vægtes som 1,5 da det er et valgfag :-)
Og Idræt vægtes som 1,5 da det er et valgfag :-)
Svar #3
21. juni 2007 af Koppel (Slettet)
http://www.solroed-gym.dk/2006-2007/gennemsnitsudregning%20-%20stx.xls
Her :-)
Her :-)
Skriv et svar til: Den nye skala, hvordan regner man snittet?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
