Andre fag

Den nye skala, hvordan regner man snittet?

21. juni 2007 af miaaa (Slettet)
lad os mine karakter ser således ud....

afsætning b: 7
erhvervscase b: 7
It C: 10
IØ B: 7
Tysk B: 0

En der kan hjælpe mig med at beregne snittet ud...

Mvh. Mia


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. juni 2007 af >nina< (Slettet)

Nu har jeg selv lige lært at regne det, men jeg får det til 5,9... flot klaret sys jeg :)

Brugbart svar (1)

Svar #2
21. juni 2007 af AnneSofie2000 (Slettet)

Helt rigtigt, det fungerer nemlig således at:

A-niveau vægter 2
B-niveau vægter 1 1/2
C-niveau vægter 1

1,5*7+1,5*7+10+1,5*7+1,5*0/7 = 5,928


Svar #3
21. juni 2007 af miaaa (Slettet)

jeg får 41,5 hvor jeg derefter dividerer med 4,5, hvilket svarer til 9.2222

9,2222= 9,5(gamle skala....)

Passer det?

Brugbart svar (1)

Svar #4
21. juni 2007 af >nina< (Slettet)

du skal dividere med 7... :) 4 b niveau fag a 1,5 = 6 og et c niveau fag a 1 = 1 6+1=7 thi hi hvis du skal regne på den gamle skala og dine karakterer hedder 7, 7, 10, 7, 0 er det 31 divideret med 5 også er dit snit 6,2 :)

Kører i på den gamle eller nye skala?

Svar #5
21. juni 2007 af miaaa (Slettet)

den nye skala

Brugbart svar (1)

Svar #6
21. juni 2007 af >nina< (Slettet)

så er dit snit på 5,9 :)

Svar #7
21. juni 2007 af miaaa (Slettet)

må man ikke afrunde til 6?

Brugbart svar (1)

Svar #8
21. juni 2007 af >nina< (Slettet)

tror det ikke da gennemsnit vidst regnes med en dicimal... men er ikk sikker

Brugbart svar (1)

Svar #9
21. juni 2007 af Malfoy (Slettet)

Halløj....
I kunne plotte jeres karakter ind i en af disse regneark:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=333765

Malfoy Sebastiansen

Skriv et svar til: Den nye skala, hvordan regner man snittet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.