Debat

[ Bierne på tilbagetog! ]

26. juli 2007 af Mageed007 (Slettet)
Hej alle sammen i studieporatalen.
I har sikkert hørt i nyhederne at bierne forsvinder, og man peger efter at mobilstråling er skyld i det.
Her i TV2 som alle kender, kan i læse om det her.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6690332.html.

Årsagen til jeg har oprettet dette debat er for at få diskutterede det på det rene. Bier er trods alt meget vigtige og hvis de forsvinder kan det betyder
fundamentale problemer her under økonomiske problemer.
Forskerne peger på at mobilstråling er skyld i at bierne ikke kan finde hjem og dør undervejs. Det kan jeg bekræfte da jeg kiggede på de forskellige bier herunder mest humlebier de ser meget forvirrede ud de falder på gulvet og hviler et stykke tid, man skal først prikke dem før de kan flyve væk, men det er jo sløvt ikke?.

**Her er min forslag som jeg har kombineret med noget jeg har læst**:
Det er sikkert en dårlig forslag for jer. =)
Jeg har da set at alle har diskuteret den globale opvarmning, den giver jo adgang til mange organismer herunder bakterier, parasiter og viruser OSV. Men det har garanteret givet en andet parasit som forskerne bekræfter har ramt alle bier, den kinesiske parasit. Parasit har fået de ultimative livsbetingelser, hvor de kan leve på bierne. Det gøre dem så meget sløve og svage, derfor er de forvirret og hele tiden dør.

Jeg vil meget gerne høre jeres meninger bare skriv. Har i også lagt mærke til de mærkelige bier der falder på gulvet, jeg fandt sidst over 15 døde på et sted det så meget mærkeligt ud. Sidste år var der ikke noget galt med bierne.

Hilsen Ali

Svar #1
26. juli 2007 af Mageed007 (Slettet)

Prøv denne www.nyhederne.tv2.dk/article.php/id-6690332.html

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juli 2007 af Musikipedia (Slettet)

Det er en trist verden vi lever i. Mennesket bliver betegnet som det klogeste dyr på kloden, men i virkeligheden er vi vel nok det dummeste (!).
Vi er godt i gang med at forurene det hjem vi lever i (Jorden); både hvad angår udledning af pesticider, grov udnyttelse af jordens resurser, udledning af drivhusgasser og kemikalier m.m. De betyder bl.a. at de fisk vi spiser er fulde af kemikalierester.
Vi lever i en stærkt overbefolket verden, og derfor bliver stadigt mere skov fældet, for at opfylde de mange menneskers behov. Det betyder at hidtil ukendte dyre og plantearter (der måske kunne have fået en vigtig medisinsk betydning senere hen) går tabt hver dag.
Og nu er turen så kommet til bierne, der lige som så mange andre dyre- og plantearter må lade livet til fordel for menneskene. Mennesket er et klogt væsen - måske endda for klogt, og det er det vi nu bliver straffet for.

Derfor; køb altid økologiske varer - sørg for at de produkter (tøj osv.) du køber lever op til miljømæssige krav og gældende lov om menneskerettigheder (intet børnearbejde osv.) - spar på vand og strøm - tag offentlig transport hvis muligt - sorter dit affald grundigt - kvit cigaretterne (længe leve den nye rygelov).

Se her hvordan du kan spare på CO2'en:
www.ettonmindre.dk

Svar #3
26. juli 2007 af Mageed007 (Slettet)

Du har fuldstændig ret, alt har sit pris, ødelægger vi vores klode går det trodsalt ud over os alle, men det er nærmest ligesom ozonlaget, der er stadig køleskaber, der indeholder de skadelige gasser. Men her handler alt om at leve uden at tage hensyn.
Vi fortjener at blive straffet på alle tænkelige måde. Jeg har på fornemmelse alle de farer der er på vej til Europa. Bare vent og se, har kunne mærke det. Menneskerne her i Europa får det næste år så svært, at de vil fortryde alt det de har gjort. Og med hensyn til din kommentar så er den rigtigt god, men der er få der efterkommer dem.

Svar #4
26. juli 2007 af Mageed007 (Slettet)

Selv hvis vi alle prøvede at gøre en forskel nu da vi ved hvad konsekvenserne er så er det jo forsent. Sådan er mennesker, når man advarer dem, så tager de det ikke alvorligt. Men når først de har set alle de store problemer der sker med landet, jordskælv vulkan udbrud i europa og i hvilket land set det med deres egne øjne, så prøver de at ændrer på holdningerne og når alt er forsent. Hvad så med solen, bemærker ingen af jer noget. Der er noget gal med solen, forskerne i NASA og andre europæiske lande, ved det ikke men jeg kan lige så godt sige det! Solen kommer hele tiden nærmære på jorden og månen rotations hastighed er blevet ændret så havets tidevand slår i et andet retning, og det der sker er kolossale tsunamier. Ja men i tænker direkte i Japan, men nej mine venner det er her i Europa alt kommer.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. juli 2007 af Musikipedia (Slettet)

>Solen kommer hele tiden nærmære på jorden og månen
>rotations hastighed er blevet ændret så havets
>tidevand slår i et andet retning
Det lyder usandsyneligt. Har du en kilde på det?

Svar #6
27. juli 2007 af Mageed007 (Slettet)

kilder på det findes desværre ikke da det jo er hvad jeg mener , men det lyder usandsynligt for mange, selv for mine forældre. "Men vi skal huske alt har sit pris"

Hilsen /Omega Supreme/

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. juli 2007 af Musikipedia (Slettet)

Ok, men hvad så med at du fungerer som kilde. Du kommer med en påstand, men hvor er belægget?
Enhver kan sige at solen kommer nærmere, men hvad får dig til at sige det?

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. november 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Jeg har hørt, at det er pga. en virus, at bierne er i retræte.

Skriv et svar til: [ Bierne på tilbagetog! ]

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.