Matematik
Simpel funktion
20. august 2007 af
JaXeGF (Slettet)
Gået kold efter sommerferien, I får opg. B her:
En forskrift lyder sådan her:
f ( x ) = 8x + 120
x = Antal bogstaver i indgravering
120 = Ringen i sig selv
B) Bestem en forskrift for en linærfunktion, der angiver, hvor mange bogstaver, der kan indgraveres, når der er x kr. til rådighed til sølvmønten og indgraveringen?
En forskrift lyder sådan her:
f ( x ) = 8x + 120
x = Antal bogstaver i indgravering
120 = Ringen i sig selv
B) Bestem en forskrift for en linærfunktion, der angiver, hvor mange bogstaver, der kan indgraveres, når der er x kr. til rådighed til sølvmønten og indgraveringen?
Svar #1
20. august 2007 af JaXeGF (Slettet)
Ringen i sig selv = Mønten i sig selv ;)
- Er død efter sommerferien!
- Er død efter sommerferien!
Svar #3
20. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Du mener
f(x) = 8 kr/stk*x +120 kroner?
Det ville være rart, hvis folk ville skrive enheder på, så kan man finde ud af det!!
f(x) = 8 kr/stk*x +120 kroner?
Det ville være rart, hvis folk ville skrive enheder på, så kan man finde ud af det!!
Skriv et svar til: Simpel funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
