Matematik
led/faktorer
25. august 2007 af
Alkymisten (Slettet)
3-5*2+4*(3-5+7)
Stykket består altså af 5 led (2 led + 1 trinomium) og 4 faktorer eller hvad?
Er bare lidt forvirret, da vi lige er blevet introduceret for emnet!
3-5*2+4*(3-5+7)
Stykket består altså af 5 led (2 led + 1 trinomium) og 4 faktorer eller hvad?
Er bare lidt forvirret, da vi lige er blevet introduceret for emnet!
Svar #1
25. august 2007 af mathon
det er + og -, der afgrænser led
1. led 3
2.led 5*2
3. led 4*(3-5+7) hvor parentesen er 3-leddet.
Svar #2
25. august 2007 af Alkymisten (Slettet)
fårstår ikke helt..... der er altså 7 led og 3 faktorer?
Svar #4
25. august 2007 af Alkymisten (Slettet)
Tror jeg har fat i det nu, altså:
som du skriver:
5*2 = 2 faktorer
4*(3-5+7) = 2 faktorer
i alt 4 faktorer
Og derefter:
1. led 3-5 = 2 led
2. led 2+4 = 2 led
3. led 3-5+7 = 3 led
i alt 7 led
Kan jeg dermed påstå at resultatet er følgende:
7 led og 4 faktorer?
som du skriver:
5*2 = 2 faktorer
4*(3-5+7) = 2 faktorer
i alt 4 faktorer
Og derefter:
1. led 3-5 = 2 led
2. led 2+4 = 2 led
3. led 3-5+7 = 3 led
i alt 7 led
Kan jeg dermed påstå at resultatet er følgende:
7 led og 4 faktorer?
Skriv et svar til: led/faktorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
