Matematik

isoleringsopgave der driller

27. august 2007 af Yndlingsbabe (Slettet)
En forholdsvis nem isoleringsopgave som driller mig...
Nogen der kan vise mig hvordan man løser den så den blir korrekt...

Isoler M.

R= k*l/3*M^2 , M>0....

hjælp :(

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af peter lind

Divider på begge sider med k*l. Gang begge sider med 3. Nu står der M^2 på højre side, så nu er det bare at uddrage kvadratroden.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2007 af Esbenps

R=k*l/3*M^2 <=>

3*R/(k*l) = M^2 <=>

M = sqrt(3*R/(k*l))

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2007 af Erik Morsing (Slettet)

skal der stå: (k*l)/(3*M^2) = R ? I så fald skal du starte med at gange med M^2 og dele me R på begge sider af ligningen

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2007 af ibibib (Slettet)

Står der

?






Skriv et svar til: isoleringsopgave der driller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.