Matematik

til de kloge hoveder opg 1.141

27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)
En funktion f er givet ved f(x)=x^3+1
bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2007 af allan_sim

#0.
Kom med bud selv så vi ved, hvor problemet ligger. Det er ikke meningen, at vi skal lave dine lektier for dig.

Svar #2
27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)

altså jeg får det til f'x= 3x^2+1 eller er det uden +1 :O?

Svar #3
27. august 2007 af the-tharchan (Slettet)

og tangenten er =3x-3+2= 3x-1 altså tangenten kan det passe ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2008 af Frazzftw (Slettet)

Det får jeg det vidst også til : O

men det er vidst for sent nu.. o_o


Skriv et svar til: til de kloge hoveder opg 1.141

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.