Matematik
Diff. regning!
28. august 2007 af
HUA (Slettet)
Hjælpp!! er virkelig lost med denne opgave.. nogen der kan hjælpe?
Funktionen f(x) =1/4x^2 har en tangent i (2,1).
- Giv x=2 tilvæksten delta x, og opstil et udtryk for delta y/delta x.
Funktionen f(x) =1/4x^2 har en tangent i (2,1).
- Giv x=2 tilvæksten delta x, og opstil et udtryk for delta y/delta x.
Skriv et svar til: Diff. regning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
