Matematik
HJælP!
28. august 2007 af
Rikkes (Slettet)
hej matematik genier. er der nogle der kan forklare mig hvordan man beregner følgende?
_1_
x+1 = 3
_1_
x+1 = 3
Svar #1
28. august 2007 af piper (Slettet)
x er forskellig fra -1 eller divideres der med 0.
Hvis der står 1/(x+1) = 3 så prøv at gange med (x+1) på begge sider.
Så står der nemlig (x+1)/(x+1) = 3*(x+1).
Hvis der står 1/(x+1) = 3 så prøv at gange med (x+1) på begge sider.
Så står der nemlig (x+1)/(x+1) = 3*(x+1).
Skriv et svar til: HJælP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
