Matematik

Hjælp

30. august 2007 af kunst77 (Slettet)
Grafen for f(x)=-2x^2+bx+c har toppunkt i (-1,-8).
Bestem koefficienterne b og c?
Kan jeg ikke lige finde ud af

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2007 af sheaf (Slettet)

Benyt enten det velkendte resultat for sammenhængen mellem koefficienterne i et andengradspolynomium og dets toppunkt, eller løs alternativt ligningerne der fremkommer af de givne oplysninger f(-1)=-8 og f'(-1)=0.

Svar #2
31. august 2007 af kunst77 (Slettet)

Forstår jeg ikke?

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.