Matematik
sinusrelationer
03. september 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står i min opg at
i trekant ABC er
A 64 grdaer
B74 grdaer
BC 5,20
bestem de resterende sider og C
er det sådan man gør
5,20/sin(64)=b/sin(74)-->
b:5,20/sin(64)=sin(74)--->
b:sin(64)=sin(74)*5,20--->
sin(74)*5,20/sin(64)=5,56=b
håber for svar
tak på forhånd
der står i min opg at
i trekant ABC er
A 64 grdaer
B74 grdaer
BC 5,20
bestem de resterende sider og C
er det sådan man gør
5,20/sin(64)=b/sin(74)-->
b:5,20/sin(64)=sin(74)--->
b:sin(64)=sin(74)*5,20--->
sin(74)*5,20/sin(64)=5,56=b
håber for svar
tak på forhånd
Skriv et svar til: sinusrelationer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
