Matematik

parenteser m.m

04. september 2007 af Lisa02 (Slettet)
Når man har en parentes og et tal uden for selve parentesen, fx. 2a-2a(6a+4)
Hvordan ganger man så sådan et stykke ud?
Siger man følgende:

2a*6a + 2a*4 = 12^2 + 8a
-2a*6a - 2a*4 = -12^2 - 8a

= 0

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2007 af Filip0609 (Slettet)

Det give -6(2a+1) eller bare -6a-12a^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2007 af Filip0609 (Slettet)

giver"

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2007 af Filip0609 (Slettet)

2*a*(6*a+4)= 12a^2+8a
2a - 8a = -6a
-6a-12a^2




Svar #4
04. september 2007 af Lisa02 (Slettet)

tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. september 2007 af mathon


a(b+c) = ab + ac

Skriv et svar til: parenteser m.m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.