Matematik

regneforskrift

05. september 2007 af silverbabe (Slettet)
en linær funktion f vikser med 8 når deltaX er 5. Bestem en regneforskrift for f når grafen går gennem punktet (-1,2)

nogen der lige kan hjælpe med fremgangsmåden ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2007 af Mandelbrot (Slettet)

a=(y2-y1)/(x2-x1)

Ta et hvilket som helst startpunkt fx (0,0) og læg så (5,8) til. Så har du a=(8-0)/(5-0)

Nu kan du beregne b i ligningen y=ax+b.

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2007 af Bruger slettet (Slettet)

Y1=1,6*x1+b... således finder du b


Svar #3
05. september 2007 af silverbabe (Slettet)

oki.. takker

Skriv et svar til: regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.