Matematik
en
10. september 2007 af
Skat1 (Slettet)
gang ud i parenteser : (-4+b)(b+3)(denne regnestykke)
Er det her rigtigt udregnet?:
(-4+b)(b+3)=(-4)x3+bxb+bx3=-4v-12xb^2+3b=-b^2-b-12 ?
Er det her rigtigt udregnet?:
(-4+b)(b+3)=(-4)x3+bxb+bx3=-4v-12xb^2+3b=-b^2-b-12 ?
Svar #1
10. september 2007 af Esbenps
Nej, det er forkert. Prøv en gang til og så tage det led for led: Det vil sige, start med (-4)*3 + (-4)*b og så videre...
Svar #2
10. september 2007 af Esbenps
Jeg smutter nu, men jf. mit mat-program skal det give: -4+b(b+3)
Svar #4
10. september 2007 af Esbenps
Nærmest det hele. Du får efter 2. lighedstegn: -4v-12xb^2+3b. Hvor kommer -4b fra? Hvor kommer -12b^2 fra?
Sådan her skal du gøre:
(-4+b)(b+3) = -4*b-4*3+b*b+b*3
Jeg har her ganget hvert led ud. Nu kan du selv fortsætte; resultatet skal være b²-b-12. Glem resultatet fra #2; mit mat-program lavede kludder!
Sådan her skal du gøre:
(-4+b)(b+3) = -4*b-4*3+b*b+b*3
Jeg har her ganget hvert led ud. Nu kan du selv fortsætte; resultatet skal være b²-b-12. Glem resultatet fra #2; mit mat-program lavede kludder!
Skriv et svar til: en
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
