Matematik
Akut hjælp!
10. september 2007 af
elax (Slettet)
Hey alle math-genier - håber I kan hjælpe mig.
Jeg har fået denne her opgave for, som jeg simpelthen ikke kan lave en eneste opgave af. Så jeg håber lidt at der er en vennelig sjæl som har overskud til at give mig svar på bare én af opgaverne, så jeg har noget af aflevere i det mindste (:
På forhånd tak.
1)
I et koordinatsystem er en parabel P og linje m givet ved
P: y= x^2 - 3x + 5
m: y = 2x - 1
Beregn koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem m og p
2)
En funktion f er bestemt ved
f(x) = x^2 - 4x + 2
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punket A(1,-1)
3)
En normalfordelt stokastisk variabel X har middelværdi 5,5 og spredning 1,5.
Bestem P(3 < eller = X < eller = 6,5)
Jeg har fået denne her opgave for, som jeg simpelthen ikke kan lave en eneste opgave af. Så jeg håber lidt at der er en vennelig sjæl som har overskud til at give mig svar på bare én af opgaverne, så jeg har noget af aflevere i det mindste (:
På forhånd tak.
1)
I et koordinatsystem er en parabel P og linje m givet ved
P: y= x^2 - 3x + 5
m: y = 2x - 1
Beregn koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem m og p
2)
En funktion f er bestemt ved
f(x) = x^2 - 4x + 2
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punket A(1,-1)
3)
En normalfordelt stokastisk variabel X har middelværdi 5,5 og spredning 1,5.
Bestem P(3 < eller = X < eller = 6,5)
Svar #2
10. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
1)
Sæt p og m lig hinanden (P=m) og løs ligningen med henhold til x. Hermed har du nu x-koordinaten.
-x^2 + 2x + 4 = -x + 4
Indsæt værdien for x i enten P eller m, og isoler y, for at finde y-koordinaten.
Sæt p og m lig hinanden (P=m) og løs ligningen med henhold til x. Hermed har du nu x-koordinaten.
-x^2 + 2x + 4 = -x + 4
Indsæt værdien for x i enten P eller m, og isoler y, for at finde y-koordinaten.
Skriv et svar til: Akut hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
