Matematik
Vektoropgave
11. september 2007 af
muskelsvend (Slettet)
Hej har fået denne opgave, som jeg har problemer med.
I et koordinatsystem er givet vektoren Va = (-3,2).
For ethvert tal t er vektoren Vb bestemt ved
Vb= Va+t*va^. (altså den har hat på.)
Beregn de værdier af t, for hvilke vinklen mellen Va og Vb er 60 grader.
Er der nogen som kan hjælpe?
I et koordinatsystem er givet vektoren Va = (-3,2).
For ethvert tal t er vektoren Vb bestemt ved
Vb= Va+t*va^. (altså den har hat på.)
Beregn de værdier af t, for hvilke vinklen mellen Va og Vb er 60 grader.
Er der nogen som kan hjælpe?
Skriv et svar til: Vektoropgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
