Matematik

Hvad er 30mL i gram?

13. september 2007 af Mg89dk (Slettet)
Nogen der kan hjælpe? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2007 af ibibib (Slettet)

Næppe, medmindre at du giver flere oplysninger :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2007 af Pitzner* (Slettet)

Kommer da så sandelig an på hvad det er...

Svar #3
13. september 2007 af Mg89dk (Slettet)

jeg skal skrive noget ind i formlen n=m/M, men jeg kan jo ikke blande mL med g/mol.

Svar #4
13. september 2007 af Mg89dk (Slettet)

Opgaven hedder; Beregn stofmængden af permanganatten som blev brugt.
Den vi brugte var Kaliummanganat, & vi brugte 30mL.

Så jeg tror jeg skal sige noget lign:
K (39,098)+ Mn (54,938)

30mL/94,036g/mol = ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2007 af mathon


V*c = m/M

Svar #6
13. september 2007 af Mg89dk (Slettet)

#5

Ehm..
Hvad står de forskellige for?
&& hvordan skal jeg gøre m. lige med.?
Få resultaterne & dividerer de 2?

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

#6.
V = volumen
c = koncentration
m = masse
M = molarvægt

Svar #8
13. september 2007 af Mg89dk (Slettet)

Ok mange tak har lavet den x)

Skriv et svar til: Hvad er 30mL i gram?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.