Matematik

Hjælp til matematikopgave

13. september 2007 af Kristian22 (Slettet)
Jeg sidder her med en enkelt matematikopgave som jeg har brug for hjælp til. Opgaven lyder som følger:

Tegn en trekant hvor b= 8 cm, h= 10 cm og vinkel A = 80 grader. Indtegn medianerne. Hvordan bliver medianerne opdelt af skæringspunktet? Og passer det også for de andre medianer?

Jeg går i stå efter at have tegnet medianerne.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2007 af ibibib (Slettet)

Medianernes skæringspunkt deler medianerne i forholdet 2:1.

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2007 af ABreine (Slettet)

h? Er det en højde? Og hvis ja, til hvilken side?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2007 af mathon

#2 udtrykt lidt anderledes...

er det h_a, h_b eller h_c ???

Skriv et svar til: Hjælp til matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.