Matematik
Omskrivning
13. september 2007 af
KME89 (Slettet)
Hvordan løser jeg en opagve der lyder således :
Omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
????
Omskriv 4x^2-12x+9 til formen (ax+b)^2
????
Svar #1
13. september 2007 af Peden (Slettet)
Du kender kvadratsætningerne:
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
Prøv at tænk lidt over den, og hvad a og b er i dit tilfælde, så er det ganske enkelt.
(a+b)^2=a^2+b^2+2ab
og
(a-b)^2=a^2+b^2-2ab
Prøv at tænk lidt over den, og hvad a og b er i dit tilfælde, så er det ganske enkelt.
Skriv et svar til: Omskrivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
