Engelsk
hjælp søges til en kort engelsk stil..
16. maj 2004 af
suzie (Slettet)
hej er der nogen der har lyst til lige at kigge den her igennem for grammatiske fejl og derefter give en karakter som i synes passer??tak..
The story about Rani and her sister
Rani is a 16-years old black girl who lives with her sister Henna. Their parents are dead and therefore Rani has to take care at her 12-years old sister. They live in Mississippi in a very small house which has only one room. Rani works at a white family because she has to take care at her sister who goes to school. She washes the dishes, clean the house and take care of the families little baby. She works about 10 ours every day and keeps free on Sundays.
One day when Rani washes the dishes she breaks a plate. Max, who is the master in the house, beat her. Rani cannot say something at him because he is white and she black. Rani is afraid from Max because she heard for long time ago that he was a member of the group Ku Klux Klan. It was the group which had killed her parents. The same day when Rani gets at home, she cannot find her sister Henna. She looks outside and asks the school but they do not see her. She begins to get worried and cries. Later when she hears someone outside she open the door. It is not her sister but Max and the rest of the group. She gets afraid and tries to run away but Max catch her. He says that he will take her to her sister but she knows he is lying. They take her with them and drive to the river. Rani gets more afraid and because it is dark she cannot call out help. By the river she sees a body but it is covered by a rug. She begins to cry because she knows it is her sister. The group begin to laugh and she knows that she will end up like her sister.
The story about Rani and her sister
Rani is a 16-years old black girl who lives with her sister Henna. Their parents are dead and therefore Rani has to take care at her 12-years old sister. They live in Mississippi in a very small house which has only one room. Rani works at a white family because she has to take care at her sister who goes to school. She washes the dishes, clean the house and take care of the families little baby. She works about 10 ours every day and keeps free on Sundays.
One day when Rani washes the dishes she breaks a plate. Max, who is the master in the house, beat her. Rani cannot say something at him because he is white and she black. Rani is afraid from Max because she heard for long time ago that he was a member of the group Ku Klux Klan. It was the group which had killed her parents. The same day when Rani gets at home, she cannot find her sister Henna. She looks outside and asks the school but they do not see her. She begins to get worried and cries. Later when she hears someone outside she open the door. It is not her sister but Max and the rest of the group. She gets afraid and tries to run away but Max catch her. He says that he will take her to her sister but she knows he is lying. They take her with them and drive to the river. Rani gets more afraid and because it is dark she cannot call out help. By the river she sees a body but it is covered by a rug. She begins to cry because she knows it is her sister. The group begin to laugh and she knows that she will end up like her sister.
Svar #1
16. maj 2004 af Fingersen (Slettet)
16-years old = 16-year-old
care at = care of
which has only = which only has
works at = works for
care at = care of
clean = cleans
take = takes
families = family's
ours = hours
keeps free = is free
master in the house = house master
something at = something to
she black = she is black
afraid from = afraid of
she heard.... = she has heard that he a long time ago was a member of Ku Klux Klan
the group = the Klan/the Ku Klux Klan that killed...
gets at = gets home
but they do not see her = but they have not seen her.
open = opens
the group = the Ku Klux Klan
catch = catches
call out help = call out for help
rug = blanket
The group = The Ku Klux Klan begins
MVH
Fingersen
care at = care of
which has only = which only has
works at = works for
care at = care of
clean = cleans
take = takes
families = family's
ours = hours
keeps free = is free
master in the house = house master
something at = something to
she black = she is black
afraid from = afraid of
she heard.... = she has heard that he a long time ago was a member of Ku Klux Klan
the group = the Klan/the Ku Klux Klan that killed...
gets at = gets home
but they do not see her = but they have not seen her.
open = opens
the group = the Ku Klux Klan
catch = catches
call out help = call out for help
rug = blanket
The group = The Ku Klux Klan begins
MVH
Fingersen
Svar #2
16. maj 2004 af Symmanine (Slettet)
Rani is a 16-yeaR-old black (hvis den amerikansk er det mere politisk korrekt at skrive: african American) girl who lives with her sister Henna. Their parents are dead and therefore Rani has to take care OF her 12-yeaR-old sister. They live in Mississippi in a very small house, which only HAS one room. Rani works at FOR a white family because she has TO PROVIDE FOR her sister who goes to school. She washes the dishes, cleanS the house and takeS care of the family's little baby. She works about 10 ours A day and keeps free on Sundays.
One day when Rani washes the dishes she breaks a plate. Max, who is the master in the house, beatS her. Rani cannot say something TO him because he is white and she IS black. Rani is afraid OF Max because she heard, for A long time ago, that he was a member of the (group: ikke nødvendigt) Ku Klux Klan. It was theM who killed her parents. The same day when Rani gets home, she cannot find her sister Henna. She looks outside and asks the school but they HAVE not seeN her. She begins to BE worried and cries. Later when she hears someone outside she openS the door. It is not her sister, but Max and the rest of the group. She gets afraid and tries to ESCAPE but Max catchES her. He says that he will take her to her sister but she knows he is lying. They take her with them and drive to the river. Rani gets more afraid and because it is dark she cannot call FOR help. By the river she sees a body, but it is covered by rug. She begins to cry because she knows it is her sister. The group beginS to laugh and she knows that she will end up like her sister.
Husk at verbet får S på hvis subejkt er 3.person ental.
Præpositionerne virker det som, du ikke helt styr på..
Men, ellers skriver du faktisk meget flot.
Alt efter niveau og lærerens humør lægger den her på omkring 8 - 9.
One day when Rani washes the dishes she breaks a plate. Max, who is the master in the house, beatS her. Rani cannot say something TO him because he is white and she IS black. Rani is afraid OF Max because she heard, for A long time ago, that he was a member of the (group: ikke nødvendigt) Ku Klux Klan. It was theM who killed her parents. The same day when Rani gets home, she cannot find her sister Henna. She looks outside and asks the school but they HAVE not seeN her. She begins to BE worried and cries. Later when she hears someone outside she openS the door. It is not her sister, but Max and the rest of the group. She gets afraid and tries to ESCAPE but Max catchES her. He says that he will take her to her sister but she knows he is lying. They take her with them and drive to the river. Rani gets more afraid and because it is dark she cannot call FOR help. By the river she sees a body, but it is covered by rug. She begins to cry because she knows it is her sister. The group beginS to laugh and she knows that she will end up like her sister.
Husk at verbet får S på hvis subejkt er 3.person ental.
Præpositionerne virker det som, du ikke helt styr på..
Men, ellers skriver du faktisk meget flot.
Alt efter niveau og lærerens humør lægger den her på omkring 8 - 9.
Skriv et svar til: hjælp søges til en kort engelsk stil..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
