Matematik

Isoler i formlen

19. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
Isoler d i formlen:
(d-M)*q
T=t*---------
B

Svar #1
19. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

Den skal stå som at T=t*(d-M)*q dividerede med B

Svar #2
19. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)

er der IKKE nogen hjælp at hente?

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2007 af karamellen2 (Slettet)

(T*B)/(t*q) + M = d

Skriv et svar til: Isoler i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.