Matematik
Isoler i formlen haster
20. september 2007 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Isoler a i formlen:
N
--------------------
q kvardratroden af a = t
N
--------------------
q kvardratroden af a = t
Svar #1
20. september 2007 af mathon
N/a^(1/q) = t
N/t = a^(1/q)
(N/t)^q = (a^(1/q))^q
(N/t)^q = a^((1/q)*q) = a^1 = a
a = (N/t)^q
Svar #3
20. september 2007 af hund (Slettet)
Nej, det er jo ikke det han skriver. Se her:
a = (N/t)^q = N^q / t^q
a = (N/t)^q = N^q / t^q
Skriv et svar til: Isoler i formlen haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
