Matematik

Hjælp :)

20. september 2007 af sone babai (Slettet)
Hvordan omskriver man til promille ?
f.eks. 0,2%

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2007 af mathon


0,2% = 2 OO/O

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2007 af kbkl (Slettet)

Med andre ord:
% er hundrede dele
Promiller ‰ er tusinddele

Svar #3
20. september 2007 af sone babai (Slettet)

vil det sige at 0,2% = 2000 ?

Svar #4
20. september 2007 af sone babai (Slettet)

forstår det ikke rigtigt ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2007 af mathon


0,2% = 2 promille

Skriv et svar til: Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.