Matematik

hælppppppp det haster

20. september 2007 af camilie2 (Slettet)
hælp til denne opgave!

1)={x€R| x ?-2 ^ x ? -1}

Svar #1
20. september 2007 af camilie2 (Slettet)

?=>

Svar #2
20. september 2007 af camilie2 (Slettet)

1)={x€R| x > -2 ^ x < -1}

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2007 af mathon


...det var DOG en for andre - senere søgende - ubrugelig OVERSKRIFT!!!

{x€R| x > -2 ^ x < -1} = ]-2;-1[

Svar #4
21. september 2007 af camilie2 (Slettet)

hvad mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2007 af hund (Slettet)

Han mener, hvis der er andre, der sidder med samme problem som du og søger inspiration er chancen for, at de finder denne tråd lig 1/100000000 % !

Skriv et svar til: hælppppppp det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.