Matematik
Andengradspolynomium
22. september 2007 af
jane-hansen (Slettet)
Hej..jeg har brug for lidt hjælp
Bestem b så ligningen x^2+bx+3 har netop en løsning
her skal vi vel sætte udtrykket lig med 0, men hvad så derfra?
x^2+bx+3=0
x^2 + bx = 3
og???
Bestem b så ligningen x^2+bx+3 har netop en løsning
her skal vi vel sætte udtrykket lig med 0, men hvad så derfra?
x^2+bx+3=0
x^2 + bx = 3
og???
Svar #3
22. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
#2.
d = b² - 4ac = 0
a = 1, c = 3
b² - 4*1*3 = 0
b² = 12
b = |3.4641|
d = b² - 4ac = 0
a = 1, c = 3
b² - 4*1*3 = 0
b² = 12
b = |3.4641|
Skriv et svar til: Andengradspolynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
