Matematik

Kugle rumfang

26. september 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
En kugles rumfang og overfladeareal er givet:

V=4trejdedele*pi*r^3

A=4*pi*r^2

A) opstil en formel, der beskriver sammmenhængen mellem kuglens volume og overfladeareal?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

Du skriver bare V=1/3*4*pi*r^2*r=1/2*r*A

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2007 af Erik Morsing (Slettet)

rettelse det skulle have været 1/3*r*A (skrivefejl)

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2007 af mathon


V = (r/3)*(4*pi*r^2)

Volumen = (r/3)*overfladen

Skriv et svar til: Kugle rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.